Find din platform og gør din deltager til helten!

Find din platform og gør din deltager til helten!

Faktisk burde ovenstående stå modsat – for du skal faktisk finde ud af, hvordan du gør din deltager til helten og SÅ finde din platform.

Når du afholder dine events, hvad er så vigtigst? At du kommer ud med dit budskab – eller du kender din deltager, og dermed kan tage dem med på en rejse, hvor de føler sig som helten og DERMED får den gode viden, du gerne vil dele med dem? Vi håber, du tænker det sidste. Michaela vil i denne session tager dig med på en rejse, hvor du for forståelsen af, hvorfor det er så vigtigt, at du kender din målgruppe, hvordan du kan designe dit event til dem – og hvordan du SÅ finder den korrekte platform, som passer til dine deltagere.

Michaela Andersen

Event- og Oplevelsesekspert samt CEO ved BYMA

Michaela Andersen er grundlægger og event- og oplevelsespecialist i BYMA. Ved BYMA er vi eksperter i at hjælpe virksomheder til hurtigt at få et event til at skille sig ud, uanset hvilken virksomhed I er. Michaela har fokus på event-design, event-strategi og event-projektledelse.

Michaela har arbejdet med events og oplevelser i over 20 år – primært B2B, og noget af det, som hun synes er mest vigtigt, når man planlægger et event, er deltageren. Det var vigtigt før COVID – det er ENDNU vigtigere under COVID, hvor vi er gået digitale. Kend din deltager og vid, hvad de forventer af dit event.

Michaela har i sine 20+ år i eventindustrien arbejdet både nationalt og internationalt med både møder og større events. Hun brænder for at arbejde med events og oplevelser – og deler gerne ud af sin viden, blandt andet ved at holder oplæg, undervise og deltage i diverse netværk, hvor videnen om event og oplevelser kan spredes.

Kontakt Michaela

Hjemmeside: www.byma.dk
E-mail: michaela@byma.dk
Telefon: 4040 1282