En ny verden, nye formater med OffDig Week

En ny verden, nye formater – en stejl læringskurve / læring fra OffDig til OffDig Week

I Dansk IT stod vi i begyndelsen af februar med en færdig konference til 1700 deltagere, 10 parallelle spor, 65 udstillere og alt materialet trykt, pakket og klart. Og så lukkede landet ned … Mindre end et halvt år senere havde vi genopfundet en næsten ugelang online-konference, en ’interaktiv tv-kanal’ – OffDig Week. Her fik deltagerne mere end 100 timers indhold, produceret live eller på forhånd, og med muligheder for netværk og dialog.

I vores oplæg giver vi bud på hvad vi lærte, og hvordan vi i dag arbejder med både online og hybrid events, små som store. Vi stiller en række spørgsmål undervejs og glæder os til dialogen om hvordan vi i mødeindustrien lykkes med at skabe gode oplevelser og events med netværk, faglighed og energi, både on-site og online.

Camilla Lerbech Dworsky og Hans Ravnkjær Larsen

Camilla Lerbech Dworsky er projektleder i Dansk IT og ansvarlig for Dansk IT’s konference OffDig (Offentlig digitalisering), som er en årlig tilbagevendende to-dags konference med mange spor, messe og 1600+ deltagere. Camilla har arbejdet med udvikling af faglige konferencer i over 15 år i både den offentlige sektor og det private og har erfaring fra både små og store events – og nu også med omstillingen til at lave konferencer, der fungerer for et online publikum.

Hans Ravnkjær Larsen har som mødedesigner og konferencemager udviklet og afholdt møder, seminarer og konferencer i årevis, som selvstændig. Hans var medstifter af Mødeindustriens Dag og er Past President for MPI Denmark (nu Scandinavia), og siden 2018 har han været konferencechef i interesseorganisationen for it-professionelle og digitale medarbejdere Dansk IT.

Kontakt Camilla og Hans

Camilla Lerbech Dworsky, projektleder, Dansk IT
E-mail: cd@dit.dk
LinkedIn: LinkedIn.com

Hans Ravnkjær Larsen, chef for events og forening, Dansk IT
E-mail: hrl@dit.dk
LinkedIn: LinkedIn.com