Eventstrategien er nøglen til værdiskabelse

Eventstrategien er nøglen til værdiskabelse

Fremtiden byder på flere møder! Hvad enten de er online eller offline og betegnes møde, konference, workshop … (med andre ord: events!), så kommer vi til at mødes endnu mere i fremtiden.

Og når mængden og/eller hyppigheden af møder og events stiger, skal der være endnu mere fokus på udbyttet af jeres eventportefølje. Det betyder, at I som virksomhed skal arbejde med at skabe sammenhæng og synergier mellem jeres events, og det stiller krav til jeres prioritering af hele eventarbejdet: lige fra kompetencer og partnerskaber til evaluering og værdiskabelse.

Hver event og resultatet af den reflekterer jeres brand. Events er kommunikation, så hvad fortæller jeres events om jer som virksomhed? Events er også ’big business’, så det er på tide at se på dem med de strategiske briller.

Mit oplæg på Mødeindustriens Dag vil give dig en introduktion til, hvad en eventstrategi skal indeholde og, hvordan du tager fat på arbejdet med at udvikle den.

Anne Dalgaard

Anne Dalgaard, Chief Event Strategist, EventAnne

Anne er ejer og grundlægger af virksomheden EventAnne og rådgiver om optimering af eventportefølje og eventstrategi for faglige events. Hun hjælper virksomheder med at etablere en kurateret sammenhæng mellem event, budskab og brand, hvor arrangementerne virkelig kommer til deres ret og sikrer return on investment.

Anne har 20+ års erfaring med strategisk arbejde i møde- og eventbranchen, hvor hun har arbejdet med eventportefølje-management, været Sales Manager for et venue finding-koncept, undervist i Event Management, været advisory board for studiesteder og start-ups i eventbranchen, planlagt og gennemført delegationsrejser samt designet og faciliteret utallige erhvervsarrangementer.

Med i bagagen har Anne en dansk uddannelse i oplevelsesledelse og en amerikansk Certified Meeting Manager-uddannelse. Hun er desuden tidligere formand for Meeting Professionals International (MPI) i Danmark og medlem af foreningens European Advisory Council.

Kontakt Anne

Hjemmeside: EventAnne.com
E-mail: Hello@EventAnne.com
Telefon: 21 61 23 66